Agenda

Jobdate op de fiets

25 juni 2022

9:00 am - 12:00 am

Er heerst een historische krapte op de arbeidsmarkt in Vlaanderen. Bedrijven zijn meer dan ooit op zoek naar werknemers om hun groei te bestendigen. Werken in eigen regio is een grote troef die we op een duurzame manier in de kijker willen zetten. Korte verplaatsingen zijn bij uitstek potentiële fietsverplaatsingen. 

Op initiatief van De Grote Versnelling organiseert gemeentebestuur Zele in samenwerking met Voka Oost-Vlaanderen, VDAB Oost-Vlaanderen en Blue Mobility nv een fietstocht met werkzoekenden langs jobsin.bedrijven in de regio Zele.  Wie niet over een eigen fiets beschikt, kan een Blue-bike gebruiken aangeboden door Blue-Mobility. Deze fietsdeal is een pilootproject in de regio en starten we in eerste fase op in gemeenten en steden waar jobs.invlaanderen actief is.  

Droomjob
De fietstocht zal vertrekken aan het station in Zele op zaterdag 25 juni om 9 uur. Op voorhand heb je de keuze uit verschillende routes die elk een aantal bedrijven uit een bepaalde sector bezoeken. Eens ter plaatse kan je er vrijblijvend kennismaken met de openstaande vacatures. Benieuwd om welke bedrijven het gaat? Neem dan snel een kijkje in de lijst van deelnemende bedrijven!
 

Door sollicitanten op een laagdrempelige en aangename manier kennis te laten maken met het aanbod aan openstaande vacatures bij lokale werkgevers hopen we werkzoekenden, maar ook werkende inwoners uit de regio Zele, warm te maken om dichter bij huis te werken en met de (deel)fiets naar het werk te gaan.

Ben je geïnteresseerd om op zaterdag 25 juni kennis te maken met openstaande vacatures bij bedrijven in Zele? 
Schrijf je dan snel in op de website van gemeente Zele.

Wie weet zien we je binnenkort met de (deel)fiets naar het werk fietsen?