Fietsdeal voor Beter draagvlak voor de fiets (sensibilisatie)

Jobdate op de fiets

De krapte op de Vlaamse arbeidsmarkt bereikt recordhoogtes: per openstaande vacature zijn er minder dan twee werkzoekenden zonder werk. Bedrijven zijn meer dan ooit op zoek naar nieuwe werknemers voor uiteenlopende vacatures. Werken in eigen regio is een grote troef die we in Zele graag in de kijker willen zetten. Korte verplaatsingen zijn bij uitstek mogelijke fietsverplaatsingen.

Op initiatief van De Grote Versnelling organiseert gemeentebestuur Zele in samenwerking met Voka Oost-VlaanderenVDAB Oost-Vlaanderen en Blue Mobility nv een fietstocht met geïnteresseerden en werkzoekenden (via de VDAB) langs jobs in bedrijven in de regio Zele. Wie niet over een eigen fiets beschikt, kan een Blue-bike gebruiken, aangeboden door Blue-Mobility.

Droomjob
De fietstocht zal vertrekken aan het station in Zele op zaterdag 25 juni om 9 uur. Op voorhand heb je de keuze uit verschillende routes die elk een aantal bedrijven uit een bepaalde sector bezoeken. Eens ter plaatse kan je er vrijblijvend kennismaken met de openstaande vacatures. Benieuwd om welke bedrijven het gaat? Neem dan snel een kijkje in de lijst van deelnemende bedrijven!
 

Door sollicitanten op een laagdrempelige en aangename manier kennis te laten maken met het aanbod aan openstaande vacatures bij lokale werkgevers hopen we werkzoekenden, maar ook werkende inwoners uit de regio Zele, warm te maken om dichter bij huis te werken en met de (deel)fiets naar het werk te gaan.

Ben je geïnteresseerd om op zaterdag 25 juni kennis te maken met openstaande vacatures bij bedrijven in Zele? 
Schrijf je dan snel in op de website van gemeente Zele.

Wie weet zien we je binnenkort met de (deel)fiets naar het werk fietsen?

 

Onze partners